Je website kan je op verschillende manieren uploaden. Standaard is het meest handige met een FTP Client zoals CuteFTP, Core FTP, WS_FTP etc.

De volgende gegevens dienen ingevuld te worden:

FTP host : ftp.jedomeinnaam of het ip-adres van uw account
Username : [zoals opgegeven bij je inloggegevens]
Password : [zoals opgegeven bij je inloggegevens]

Of je kunt een nieuw FTP account aanmaken via Direct Admin.

De locatie waar de website geplaatst dient te worden is de map /public_html.
Via de File Manager in je Control Panel kun je ook files uploaden.

Wil je dit liever niet zelf doen? Stuur dan even een mailtje naar thd[@]zavia.nl o.v.v website overzetten.

Was deze informatie niet voldoende? Neem dan contact met ons op.

Hoe kun je contact met ons opnemen?
1. Via een helpticket ( Log in op Mijn Zavia ).
2. Via e-mail ( mail naar thd[@]zavia.nl
).
3. Via Whatsapp - Klik hier om een app te sturen.

Kun je niet inloggen of ben je, je inlog gegevens kwijt? Mail dan naar administratie[@]zavia.nl vanaf het e-mailadres dat bij ons bekend is.

• website, over, zetten, overzetten, server, andere, ftp, conrol panel, file manager