Kan ik mijn website bij jullie laten hosten?

Ja dat kan zeker. Wij bieden verschillende hostingpakketten aan via ons klantenpaneel en via onze website. Kom je er niet uit of weet je niet wat het beste bij je past?  Neem dan contact met ons. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Was deze informatie niet voldoende? Neem dan contact met ons op.

Hoe kun je contact met ons opnemen?
1. Via een helpticket ( Log in op Mijn Zavia ).
2. Via e-mail ( mail naar thd[@]zavia.nl
).
3. Via Whatsapp - Klik hier om een app te sturen.

Kun je niet inloggen of ben je, je inlog gegevens kwijt? Mail dan naar administratie[@]zavia.nl vanaf het e-mailadres dat bij ons bekend is.

• website, hosten, hostingpakket, hostingpakketten, hostingprovider, webhosting